€25 extra korting

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook schriftelijk contact met ons opnemen: Bekijk de contactpagina

Vernieuwde accommodaties in Park Hochsauerland (D)

News - Laatst gewijzigd op 27 Aug. 2020

Vernieuwde accommodaties in Park Hochsauerland (D)

Het is zover! In Park Hochsauerland (D) zijn alle hotelkamers en cottages vernieuwd. Een moderne en knusse inrichting in combinatie met natuurlijke materialen zorgen voor de ultieme ontspanning tijdens je volgende vakantie. Wij geven een inkijkje in de vernieuwde cottages!
 

De moderne, vernieuwde cottages in Park Hochsauerland (D) passen perfect bij het thema: ‘Echt even samen, midden in de natuur’. Ze liggen niet alleen midden in de natuur, maar zijn ook nog eens verrijkt met natuurlijke elementen zoals hout, steen, natuurlijke stoffen en kleuren die zijn geïnspireerd op de omgeving. Gezellig samen ontbijten midden in de natuur? Dat kan! Het grote privéterras zorgt voor een directe verbinding tussen binnen en buiten. Helemaal in harmonie!

 

Een comfortabel verblijf in de vernieuwde Comfort cottages

In onze vernieuwde Comfort cottages, waarin maximaal 8 personen kunnen genieten, domineren krachtige en speelse kleuren. Mededoor het gebruik van warme materialen, voel je je door de hartelijke sfeer meteen thuis! De natuur komt terug in elke ruimte en de vele ramen zorgen voor een mooie, natuurlijke lichtinval. De natuurlijke elementen die verwerkt zijn in de woonruimte zorgen bovendien voor een relaxte sfeer ... Steek de open haard maar aan, na een dag vol plezier zul je hier heerlijk samen ontspannen!

Een verfrissende upgrade in de vernieuwde Premium cottages

In de vernieuwde Premium cottages geniet je samen met heel de familie – tot 12 personen – van je vakantie in Sauerland. Ook in de Premium cottage loopt de natuur door naar binnen. Met veel licht, natuurlijke kleuren zoals beige en groen en een open haard straalt de woonkamer de ultieme sfeer uit om lekker te ontspannen. Vanuit de open keuken heb je altijd zicht op de woonkamer - en je dierbaren! En in de vernieuwde slaapkamer, die is ingericht met extra tv en krachtige kleuren, is opstaan in de ochtend gelukkig geen moeilijke opgave. De oranje en turquoise kleuren geven je een energiek gevoel!

Vernieuwde VIP cottages: pure ontspanning!

In de vernieuwde VIP cottages kun je vakantie vieren met maximaal 12 personen. Doordat de accommodatie modern is ingericht staat je een flinke portie luxe te wachten. De cottages zijn uitgerust met een luxe badkamer waar de sauna en het bad met whirlpool functie de badkamer omtoveren tot een echt mini-kuuroord! Door de gedempte kleuren, en houten en stenen elementen in de woonkamer en slaapkamers straalt het geheel een knusse sfeer uit. Kortom: stijlvol verblijven midden in de natuur!

Extra gemak in een vernieuwde hotelkamer

Kies tussen een hotelkamer voor twee personen of een suite en geniet van de comfortabele service die je van een hotel gewend bent: opgemaakte bedden, de schoonmaakservice en een dagelijks ontbijtbuffet. Naast deze gemakken is het ook nog eens mogelijk om heerlijk te genieten van het uitzicht over het park dankzij het balkon of het terras. De Market Dome en Aqua Mundo bevinden zich op loopafstand en voor echte verwenning loop je door naar de wellness. Dat wordt een ontspannen vakantie in het wonderschone Sauerland!

Naast de cottages en hotelkamers zijn ook de centrale faciliteiten op het park gemoderniseerd. Je kunt nu al uitkijken naar een vernieuwd subtropisch zwemparadijs en de Market Dome in een nieuw jasje!
 

Bekijk hier park Hochsauerland direct in 360°!